post

Upplev Moto GP

Är du precis som många andra intresserad av motorsport och speciellt Moto GP? Då har du kommit helt rätt. Det finns massvis med resor att välja mellan till olika banor runt om i världen och väljer du ett paketpris ingår även hotell och flyg som skräddarsys för att det ska passa dig och dina behov.

Olika banor

De finns resor att göra till alla tävlingar under året och det är upp till dig att välja vilken du helst skulle vilja åka på. Din livs upplevelse får du här, du kommer inte bli besviken på upplevelsen som du kommer vara med om.

Flyg

Bokar du en Moto GP resa ingår också flyg fram och tillbaka till destinationen vilket gör att du slipper med några bokningar överhuvudtaget och det är något som är väldigt uppskattat. Du kan givetvis vara med och bestämma helt hur du vill ha resan och vad som ska ingå.

Slutord

Har du väl åkt på en Moto GP tävling kommer du att vilja göra det flera gånger. Upplevelsen att vara på plats och höra ljudet från motorcyklarna och se dem åka förbi i 300 kilometer i timmen kan inte beskrivas utan det måste upplevas på plats. Vi önskar dig givetvis en trevlig resa!